Byggnadsställning i Partille

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Partille - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Partille. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Partille när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Partille som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Partille. Nedan ser du vår lista över alla företag i Partille som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Partille

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Partille.

Ståhl & Ströms Maskin HB
Ögärdesv. 13 D
433 30 Partille

Annons:

Hyra byggnadsställning i Partille

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Partille kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Partille istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Partille erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Partille från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Partille

I Partille finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Partille.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Partille om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Partille.

I Partille fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Partille. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.