Byggnadsställning i Ljungskile

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Ljungskile - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Ljungskile. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Ljungskile när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 5 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Ljungskile som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Ljungskile. Nedan ser du vår lista över alla företag i Ljungskile som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Ljungskile

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Ljungskile.

Combimix AB
Backamo 620
459 91 Ljungskile


Starke Arvid R2r AB
Lyckåsv. 3
459 30 LJUNGSKILE


Råssbyns Bygg & Maskin AB
Andekärr 146
459 94 LJUNGSKILE


Bohuscharter AB
Strandv. 3
459 30 LJUNGSKILE


Lhn Service AB
Backegårdsv. 2
459 30 LJUNGSKILE

Annons:

Hyra byggnadsställning i Ljungskile

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Ljungskile kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Ljungskile istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Ljungskile erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Ljungskile från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Ljungskile

I Ljungskile finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Ljungskile.

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Ljungskile om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Ljungskile.

I Ljungskile fann vi sammanlagt 5 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Ljungskile. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.