Byggnadsställning i Kode

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Kode - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Kode. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Kode när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 5 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Kode som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Kode. Nedan ser du vår lista över alla företag i Kode som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Kode

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Kode.

Ji Industriservice AB
Vallby 200
442 98 Kode


Bohuslänska Naturbetare AB
Kåröd 150
442 98 Kode


Grahn Maskin & Motor AB, Leif
Smidesv. 7
442 60 KODE


Kode Gräv AB
Vinningstorp 160
442 97 KODE


Kode Fastighetsförvaltning KB
Kvartsv. 3
442 60 KODE

Annons:

Hyra byggnadsställning i Kode

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Kode kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Kode istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Kode erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Kode från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Kode

I Kode finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Kode.

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Kode om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Kode.

I Kode fann vi sammanlagt 5 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Kode. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.