Byggnadsställning i Kareby

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Kareby - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Kareby. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Kareby när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Kareby som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Kareby. Nedan ser du vår lista över alla företag i Kareby som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Kareby

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Kareby.

E.J Holding AB
Björkebacka 114
442 93 Kareby

Annons:

Hyra byggnadsställning i Kareby

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Kareby kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Kareby istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Kareby erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Kareby från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Kareby

I Kareby finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Kareby.

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Kareby om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Kareby.

I Kareby fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Kareby. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.