Byggnadsställning i Kållered

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Kållered - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Kållered. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Kållered när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Kållered som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Kållered. Nedan ser du vår lista över alla företag i Kållered som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Kållered

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Kållered.

LABacka Entreprenad AB
Labacka Höjd 3
428 37 KÅLLERED

Annons:

Hyra byggnadsställning i Kållered

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Kållered kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Kållered istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Kållered erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Kållered från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Kållered

I Kållered finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Kållered om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Kållered.

I Kållered fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Kållered. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.