Byggnadsställning i Hajom

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Hajom - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Hajom. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Hajom när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Hajom som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Hajom. Nedan ser du vår lista över alla företag i Hajom som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Hajom

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Hajom.

Tbi Scandinavia AB
Gunnared Ängslyckan
511 97 Hajom


Lundberg Sverige AB
Nödinge Kullagården
511 97 Hajom

Annons:

Hyra byggnadsställning i Hajom

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Hajom kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Hajom istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Hajom erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Hajom från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Hajom

I Hajom finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Hajom.

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Hajom om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Hajom.

I Hajom fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Hajom. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.