Byggnadsställning i Billdal

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Billdal - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Billdal. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Billdal när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Billdal som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Billdal. Nedan ser du vår lista över alla företag i Billdal som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Billdal

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Billdal.

B.O. Simberg Bygg
Billdals Sommarv. 28
427 37 BILLDAL

Annons:

Hyra byggnadsställning i Billdal

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Billdal kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Billdal istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Billdal erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Billdal från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Billdal

I Billdal finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Billdal om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Billdal.

I Billdal fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Billdal. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västra Götaland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.