Byggnadsställning i Surahammar

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Surahammar - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Surahammar. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Surahammar när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Surahammar som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Surahammar. Nedan ser du vår lista över alla företag i Surahammar som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Surahammar

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Surahammar.

J.J. Schakt i Västerås
Elingbov. 156
735 91 Surahammar

Annons:

Hyra byggnadsställning i Surahammar

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Surahammar kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Surahammar istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Surahammar erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Surahammar från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Surahammar

I Surahammar finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Surahammar om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Surahammar.

I Surahammar fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Surahammar. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västmanland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.