Byggnadsställning i Salbohed

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Salbohed - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Salbohed. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Salbohed när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 3 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Salbohed som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Salbohed. Nedan ser du vår lista över alla företag i Salbohed som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Salbohed

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Salbohed.

Håckes Plåt Och Entreprenad
Hassmyra 175
733 63 Salbohed


Grimwade Consulting AB
Gussjö 137
733 63 Salbohed


Sörhåks Gramaljer AB
Hassmyra 176
733 63 Salbohed

Annons:

Hyra byggnadsställning i Salbohed

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Salbohed kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Salbohed istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Salbohed erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Salbohed från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Salbohed

I Salbohed finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Salbohed om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Salbohed.

I Salbohed fann vi sammanlagt 3 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Salbohed. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västmanland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.