Byggnadsställning i Kolbäck

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Kolbäck - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Kolbäck. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Kolbäck när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Kolbäck som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Kolbäck. Nedan ser du vår lista över alla företag i Kolbäck som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Kolbäck

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Kolbäck.

Aros Rental AB
V. Åvägen 3
734 51 KOLBÄCK


Yllesta Entreprenad, Tommy Eriksson
Yllesta 3
734 93 KOLBÄCK

Annons:

Hyra byggnadsställning i Kolbäck

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Kolbäck kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Kolbäck istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Kolbäck erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Kolbäck från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Kolbäck

I Kolbäck finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Kolbäck om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Kolbäck.

I Kolbäck fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Kolbäck. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västmanland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.