Byggnadsställning i Hallstahammar

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Hallstahammar - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Hallstahammar. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Hallstahammar när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 5 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Hallstahammar som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Hallstahammar. Nedan ser du vår lista över alla företag i Hallstahammar som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Hallstahammar

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Hallstahammar.

Hyresmaskiner AB
Videv. 6
734 38 Hallstahammar


Ma Teknik AB
Smedjeg. 1
734 30 Hallstahammar


FL Schakt AB
Björsboda 6
734 91 HALLSTAHAMMAR


Simons Mälardalen, AB
Bergsv. 8
734 30 Hallstahammar


Piraya Bygg och Mek
Skällby 9
734 92 Hallstahammar

Annons:

Hyra byggnadsställning i Hallstahammar

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Hallstahammar kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Hallstahammar istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Hallstahammar erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Hallstahammar från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Hallstahammar om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Hallstahammar.

I Hallstahammar fann vi sammanlagt 5 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Hallstahammar. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västmanland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.