Byggnadsställning i Örnsköldsvik

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Örnsköldsvik - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Örnsköldsvik. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Örnsköldsvik när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 8 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Örnsköldsvik som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Örnsköldsvik. Nedan ser du vår lista över alla företag i Örnsköldsvik som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Örnsköldsvik

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Örnsköldsvik.

Botnia Ställning AB
Hörneborgsvägen 12
891 22 ÖRNSKÖLDSVIK


Ramirent AB
Hästmarksv. 12
891 38 örnsköldsvik


Gimson Konsult och Transport AB
070 - 398 14 70Bergnäsets Ställningsmontage I Luleå AB
Krokv. 6
891 41 örnsköldsvik


Hyres-Maskiner
Trädgårdsg. 1
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Maskinbolaget I Örnsköldsvik AB
Trädgårdsg. 1
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Dick Lundgrens Maskiner AB
Terrassv. 4 A
891 32 örnsköldsvik


Railpro i Örnsköldsvik AB
Järvedsleden 2
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Hyra byggnadsställning i Örnsköldsvik

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Örnsköldsvik kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Örnsköldsvik istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Örnsköldsvik erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Örnsköldsvik från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Örnsköldsvik om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik fann vi sammanlagt 8 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Örnsköldsvik. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västernorrland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.