Byggnadsställning i Njurunda

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Njurunda - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Njurunda. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Njurunda när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 4 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Njurunda som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Njurunda. Nedan ser du vår lista över alla företag i Njurunda som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Njurunda

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Njurunda.

Mitt Måleri i Sundsvall
Coromantv. 16
862 40 NJURUNDA


Lå Maskin AB
Svedje 153
862 95 NJURUNDA


Skatan Holding AB
Skatan 166
862 96 Njurunda


Lennart Åström
Svedje 153
862 95 NJURUNDA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Njurunda

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Njurunda kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Njurunda istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Njurunda erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Njurunda från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Njurunda

I Njurunda finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Njurunda.

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här hittar du mer läsvärt om Njurunda om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Njurunda.

I Njurunda fann vi sammanlagt 4 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Njurunda. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västernorrland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.