Byggnadsställning i Bergeforsen

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Bergeforsen - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Bergeforsen. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Bergeforsen när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Bergeforsen som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Bergeforsen. Nedan ser du vår lista över alla företag i Bergeforsen som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Bergeforsen

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Bergeforsen.

Anders Lindström
Kolbacksv. 14
861 92 Bergeforsen

Annons:

Hyra byggnadsställning i Bergeforsen

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Bergeforsen kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Bergeforsen istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Bergeforsen erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Bergeforsen från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Bergeforsen

I Bergeforsen finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Bergeforsen.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Bergeforsen om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Bergeforsen.

I Bergeforsen fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Bergeforsen. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västernorrland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.