Byggnadsställning i Jörn

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Jörn - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Jörn. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Jörn när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Jörn som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Jörn. Nedan ser du vår lista över alla företag i Jörn som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Jörn

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Jörn.

Grundströms Gräv AB, Pär
Folkparksv. 42
936 51 JÖRN

Annons:

Hyra byggnadsställning i Jörn

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Jörn kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Jörn istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Jörn erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Jörn från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Jörn

I Jörn finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Jörn om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Jörn.

I Jörn fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Jörn. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.