Byggnadsställning i Bjurholm

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Bjurholm - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Bjurholm. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Bjurholm när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Bjurholm som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Bjurholm. Nedan ser du vår lista över alla företag i Bjurholm som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Bjurholm

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Bjurholm.

Balklinten AB
Ljusåker 15
916 92 Bjurholm

Annons:

Hyra byggnadsställning i Bjurholm

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Bjurholm kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Bjurholm istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Bjurholm erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Bjurholm från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Bjurholm

I Bjurholm finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Bjurholm om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Bjurholm.

I Bjurholm fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Bjurholm. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Västerbotten.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.