Byggnadsställning i Knivsta

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Knivsta - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Knivsta. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Knivsta när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 7 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Knivsta som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Knivsta. Nedan ser du vår lista över alla företag i Knivsta som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Knivsta

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Knivsta.

Bo Kalén Byggnadsställningar
Olunda 212
741 93 Knivsta


Valloxens Naturdrift AB
Eggebyholm 7
741 94 KNIVSTA


M. Westman Schakt & Transport
L. Vallby 114
741 95 Knivsta


Team Wesses, AB
L. Vallby 124
741 95 Knivsta


Mbh Maskinuthyrning AB
Hyvelg. 44 A
741 71 Knivsta


Rk Schakt - Roland Karlsson
Fransta 50
741 95 Knivsta


Västra Frölunda Anläggningsmaskiner AB
Förrådsv. 2 A
741 30 KNIVSTA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Knivsta

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Knivsta kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Knivsta istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Knivsta erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Knivsta från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Knivsta

I Knivsta finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Knivsta om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Knivsta.

I Knivsta fann vi sammanlagt 7 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Knivsta. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Uppsala.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.