Byggnadsställning i Björklinge

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Björklinge - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Björklinge. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Björklinge när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 3 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Björklinge som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Björklinge. Nedan ser du vår lista över alla företag i Björklinge som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Björklinge

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Björklinge.

K M Schakt
Granbolundsv. 11
743 61 Björklinge


Björklinge Maskin, AB
Rångstav. 2
743 73 BJÖRKLINGE


F:A Rolf Persson Gräv & Schakt
Viksta Norr Vallby 15
743 73 BJÖRKLINGE

Annons:

Hyra byggnadsställning i Björklinge

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Björklinge kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Björklinge istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Björklinge erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Björklinge från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Björklinge

I Björklinge finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Björklinge om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Björklinge.

I Björklinge fann vi sammanlagt 3 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Björklinge. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Uppsala.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.