Byggnadsställning i Vällingby

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Vällingby - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Vällingby. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Vällingby när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 4 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Vällingby som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Vällingby. Nedan ser du vår lista över alla företag i Vällingby som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Vällingby

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Vällingby.

Gillis Ställningar AB
Förrådsgränd 7
162 50 Vällingby


Ir - Förvaltning Ek. För.
Vallörtsgränd 18
162 45 Vällingby


M. Lippert Maskin AB
Krossg. 34
162 50 Vällingby


Grävlastarservice i Stockholm AB
Trolle-bondes g. 5
162 72 Vällingby

Annons:

Hyra byggnadsställning i Vällingby

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Vällingby kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Vällingby istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Vällingby erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Vällingby från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Vällingby

I Vällingby finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Vällingby.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här hittar du mer läsvärt om Vällingby om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Vällingby.

I Vällingby fann vi sammanlagt 4 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Vällingby. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.