Byggnadsställning i Sorunda

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Sorunda - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Sorunda. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Sorunda när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Sorunda som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Sorunda. Nedan ser du vår lista över alla företag i Sorunda som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Sorunda

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Sorunda.

Väg- och Byggnadsentreprenad Rolf Lundkvist
Fitunavägen 102
148 96 Sorunda


Göran Skog
Blistav. 15
148 97 SORUNDA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Sorunda

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Sorunda kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Sorunda istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Sorunda erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Sorunda från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Sorunda

I Sorunda finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Sorunda.

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Sorunda om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Sorunda.

I Sorunda fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Sorunda. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.