Byggnadsställning i Skärholmen

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Skärholmen - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Skärholmen. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Skärholmen när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Skärholmen som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Skärholmen. Nedan ser du vår lista över alla företag i Skärholmen som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Skärholmen

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Skärholmen.

Kendrill Karl-Erik Nylander Drill AB
Murmästarv. 21 -23
127 35 Skärholmen

Annons:

Hyra byggnadsställning i Skärholmen

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Skärholmen kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Skärholmen istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Skärholmen erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Skärholmen från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här hittar du mer läsvärt om Skärholmen om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Skärholmen.

I Skärholmen fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Skärholmen. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.