Byggnadsställning i Ljusterö

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Ljusterö - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Ljusterö. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Ljusterö när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Ljusterö som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Ljusterö. Nedan ser du vår lista över alla företag i Ljusterö som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Ljusterö

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Ljusterö.

Hyreshuset Maskinuthyrning
Bolbyv. 14
184 97 LJUSTERÖ


Ljusterö Maskinuthyrning AB
Lagnöv. 91
184 95 LJUSTERÖ

Annons:

Hyra byggnadsställning i Ljusterö

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Ljusterö kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Ljusterö istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Ljusterö erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Ljusterö från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Ljusterö

I Ljusterö finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Ljusterö.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här hittar du mer läsvärt om Ljusterö om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Ljusterö.

I Ljusterö fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Ljusterö. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.