Byggnadsställning i Järna

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Järna - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Järna. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Järna när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Järna som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Järna. Nedan ser du vår lista över alla företag i Järna som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Järna

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Järna.

Marie Bygg AB
Sporrmakarv. 56
153 30 Järna


Rikstens Entreprenadmaskiner i Tullinge AB
Svarttorp 12
153 95 JÄRNA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Järna

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Järna kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Järna istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Järna erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Järna från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Järna

I Järna finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Järna om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Järna.

I Järna fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Järna. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.