Byggnadsställning i Farsta

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Farsta - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Farsta. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Farsta när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Farsta som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Farsta. Nedan ser du vår lista över alla företag i Farsta som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Farsta

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Farsta.

Camwood
Larsbodav. 55
123 41 Farsta


Tångrings Mobillyft AB
Grönfinksv. 34
123 52 Farsta

Annons:

Hyra byggnadsställning i Farsta

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Farsta kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Farsta istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Farsta erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Farsta från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Farsta

I Farsta finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här hittar du mer läsvärt om Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Farsta.

I Farsta fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Farsta. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.