Byggnadsställning i Årsta

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Årsta - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Årsta. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Årsta när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Årsta som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Årsta. Nedan ser du vår lista över alla företag i Årsta som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Årsta

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Årsta.

Sp3 Invest AB
Årstav. 31
120 52 årsta


Panobér KB
Gullmarsv. 45
120 39 ÅRSTA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Årsta

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Årsta kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Årsta istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Årsta erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Årsta från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Årsta

I Årsta finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här hittar du mer läsvärt om Årsta om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Årsta.

I Årsta fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Årsta. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.