Byggnadsställning i Älta

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Älta - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Älta. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Älta när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 3 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Älta som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Älta. Nedan ser du vår lista över alla företag i Älta som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Älta

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Älta.

Havator AB
Grustagsv. 8
138 40 älta


Evosolutions Lager Montage Ab
Oxelv. 47
138 32 ÄLTA


hyrmac AB
Grustagsv. 8
138 40 älta

Annons:

Hyra byggnadsställning i Älta

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Älta kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Älta istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Älta erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Älta från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Älta

I Älta finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Älta.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Älta om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Älta.

I Älta fann vi sammanlagt 3 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Älta. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.