Byggnadsställning i Åkersberga

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Åkersberga - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Åkersberga. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Åkersberga när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 9 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Åkersberga som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Åkersberga. Nedan ser du vår lista över alla företag i Åkersberga som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Åkersberga

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Åkersberga.

Åkersberga Hyresmaskiner AB
Sandkilsv. 2
184 42 ÅKERSBERGA


Roslagens Maskinpark KB
Idsättratorpsv. 5
184 70 åkersberga


Mickes Minimaskiner I Åkersberga AB
Karlslundsv. 13
184 33 ÅKERSBERGA


Jeanettes Byggklimat
Skrakv. 27
184 62 ÅKERSBERGA


Akalla Mobilkranar AB
Sabelv. 7
184 60 ÅKERSBERGA


Wessel Bygg & Sånt AB
Isättraviksv. 17
184 63 åkersberga


Seawork AB
070 - 565 23 59Pha Entreprenad AB
Gallbodaslingan 13
184 91 ÅKERSBERGA


Åsab Hyresmaskiner AB
Rallarv. 7
184 40 ÅKERSBERGA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Åkersberga

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Åkersberga kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Åkersberga istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Åkersberga erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Åkersberga från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Åkersberga

I Åkersberga finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Åkersberga om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Åkersberga.

I Åkersberga fann vi sammanlagt 9 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Åkersberga. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.