Byggnadsställning i Torshälla

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Torshälla - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Torshälla. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Torshälla när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Torshälla som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Torshälla. Nedan ser du vår lista över alla företag i Torshälla som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Torshälla

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Torshälla.

Peter Boy HB
Oxhagsv. 9
644 36 TORSHÄLLA


Klarins Åkeri AB
Patrong. 14
644 35 Torshälla

Annons:

Hyra byggnadsställning i Torshälla

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Torshälla kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Torshälla istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Torshälla erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Torshälla från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Torshälla

I Torshälla finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Torshälla.

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Torshälla om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Torshälla.

I Torshälla fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Torshälla. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Södermanland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.