Byggnadsställning i Stallarholmen

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Stallarholmen - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Stallarholmen. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Stallarholmen när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Stallarholmen som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Stallarholmen. Nedan ser du vår lista över alla företag i Stallarholmen som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Stallarholmen

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Stallarholmen.

Rental Tools I Mälardalen HB
Sundby Strandv. 1
645 61 Stallarholmen

Annons:

Hyra byggnadsställning i Stallarholmen

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Stallarholmen kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Stallarholmen istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Stallarholmen erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Stallarholmen från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Stallarholmen

I Stallarholmen finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Stallarholmen.

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Stallarholmen om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Stallarholmen.

I Stallarholmen fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Stallarholmen. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Södermanland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.