Byggnadsställning i Flen

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Flen - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Flen. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Flen när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Flen som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Flen. Nedan ser du vår lista över alla företag i Flen som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Flen

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Flen.

Ma Service, Mikael Andersson
Kramnäsvägen
642 91 FLEN


Tobias Mobilkranar, AB
Aspv. 14
642 32 Flen

Annons:

Hyra byggnadsställning i Flen

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Flen kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Flen istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Flen erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Flen från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Flen

I Flen finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Flen om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Flen.

I Flen fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Flen. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Södermanland.
Annons: