Byggnadsställning i Björkvik

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Björkvik - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Björkvik. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Björkvik när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Björkvik som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Björkvik. Nedan ser du vår lista över alla företag i Björkvik som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Björkvik

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Björkvik.

Andreas Motor
Mörtbol Målkärr
640 20 Björkvik

Annons:

Hyra byggnadsställning i Björkvik

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Björkvik kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Björkvik istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Björkvik erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Björkvik från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Björkvik

I Björkvik finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Björkvik.

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Björkvik om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Björkvik.

I Björkvik fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Björkvik. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Södermanland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.