Byggnadsställning i Vollsjö

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Vollsjö - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Vollsjö. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Vollsjö när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 6 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Vollsjö som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Vollsjö. Nedan ser du vår lista över alla företag i Vollsjö som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Vollsjö

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Vollsjö.

Ställningsmontage Syd AB
Ö. Kärrstorpsv. 29
275 67 Vollsjö


Skumparps Grävtjänst
Rönåsv. 399
275 68 VOLLSJÖ


Westerberg, Rolf
Vallarumsv. 417 -18
275 68 VOLLSJÖ


VABAB Hyresgården
Vallarumsv. 543
275 68 VOLLSJÖ


Maskindepån i Malmö AB
Starrarpsv. 486
275 68 VOLLSJÖ


Grävland Skåne
Grönadalsv. 163 -18
275 67 Vollsjö

Annons:

Hyra byggnadsställning i Vollsjö

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Vollsjö kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Vollsjö istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Vollsjö erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Vollsjö från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Vollsjö

I Vollsjö finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Vollsjö.

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Vollsjö om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Vollsjö.

I Vollsjö fann vi sammanlagt 6 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Vollsjö. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons: