Byggnadsställning i Skivarp

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Skivarp - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Skivarp. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Skivarp när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Skivarp som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Skivarp. Nedan ser du vår lista över alla företag i Skivarp som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Skivarp

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Skivarp.

Linders Gräv
Primulav. 5
274 50 Skivarp

Annons:

Hyra byggnadsställning i Skivarp

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Skivarp kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Skivarp istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Skivarp erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Skivarp från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Skivarp

I Skivarp finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Skivarp.

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Skivarp om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Skivarp.

I Skivarp fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Skivarp. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons: