Byggnadsställning i Sibbhult

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Sibbhult - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Sibbhult. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Sibbhult när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Sibbhult som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Sibbhult. Nedan ser du vår lista över alla företag i Sibbhult som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Sibbhult

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Sibbhult.

Skagerholms Fabriks AB
Färeköp 1023
289 72 SIBBHULT

Annons:

Hyra byggnadsställning i Sibbhult

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Sibbhult kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Sibbhult istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Sibbhult erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Sibbhult från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Sibbhult

I Sibbhult finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Sibbhult.

Sibbhult är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer sydost om Osby, cirka 30 kilometer norr om Kristianstad och cirka 30 kilometer öster om Hässleholm. Utåt sett har Sibbhult gjort sig känt tack vare stenindustrin och de två industrierna Scania, som tillverkar växellådor för lastbilar och bussar, samt HAKI.

Yta: 147,25 hektar
Invånarantal: 1364, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Sibbhult om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Sibbhult.

I Sibbhult fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Sibbhult. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.