Byggnadsställning i Perstorp

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Perstorp - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Perstorp. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Perstorp när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Perstorp som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Perstorp. Nedan ser du vår lista över alla företag i Perstorp som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Perstorp

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Perstorp.

Kranexpressen Syd AB
Mossv. 30
284 34 Perstorp

Annons:

Hyra byggnadsställning i Perstorp

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Perstorp kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Perstorp istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Perstorp erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Perstorp från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Perstorp

I Perstorp finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Perstorp om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Perstorp.

I Perstorp fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Perstorp. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.