Byggnadsställning i Örkelljunga

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Örkelljunga - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Örkelljunga. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Örkelljunga när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Örkelljunga som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Örkelljunga. Nedan ser du vår lista över alla företag i Örkelljunga som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Örkelljunga

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Örkelljunga.

Bygg & Montage I Örkelljunga AB
Talliden 12
286 33 örkelljunga

Annons:

Hyra byggnadsställning i Örkelljunga

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Örkelljunga kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Örkelljunga istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Örkelljunga erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Örkelljunga från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Örkelljunga om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Örkelljunga.

I Örkelljunga fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Örkelljunga. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.