Byggnadsställning i Näsum

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Näsum - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Näsum. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Näsum när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Näsum som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Näsum. Nedan ser du vår lista över alla företag i Näsum som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Näsum

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Näsum.

Orrgren, Nils Johnny
Stationsv. 15
295 74 NÄSUM

Annons:

Hyra byggnadsställning i Näsum

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Näsum kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Näsum istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Näsum erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Näsum från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Näsum

I Näsum finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Näsum.

Näsum är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Näsums socken i Skåne. Samhället är en av flera tätorter runt Ivösjön. I samhället ligger bland annat Näsums kyrka. Utanför Näsum finns Humletorkan, en kulturbyggnad som byggdes för att torka humle till öltillverkning.

Yta: 119,58 hektar
Invånarantal: 1117, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Näsum om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Näsum.

I Näsum fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Näsum. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.