Byggnadsställning i Limhamn

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Limhamn - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Limhamn. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Limhamn när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Limhamn som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Limhamn. Nedan ser du vår lista över alla företag i Limhamn som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Limhamn

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Limhamn.

R.M. Mobilkranar HB
Hammars Parkv. 6 B
216 30 Limhamn


Maintain Syd Malmö ABAnnons:

Hyra byggnadsställning i Limhamn

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Limhamn kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Limhamn istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Limhamn erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Limhamn från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Limhamn.

I Limhamn fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Limhamn. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.