Byggnadsställning i Glimåkra

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Glimåkra - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Glimåkra. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Glimåkra när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Glimåkra som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Glimåkra. Nedan ser du vår lista över alla företag i Glimåkra som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Glimåkra

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Glimåkra.

Fredriks Minigräv
Marknadsv. 26
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Glimåkra

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Glimåkra kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Glimåkra istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Glimåkra erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Glimåkra från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Glimåkra om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Glimåkra.

I Glimåkra fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Glimåkra. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.