Byggnadsställning i Fjälkinge

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Fjälkinge - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Fjälkinge. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Fjälkinge när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Fjälkinge som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Fjälkinge. Nedan ser du vår lista över alla företag i Fjälkinge som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Fjälkinge

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Fjälkinge.

Östra Ljungbys Maskinstation AB
Tostebergav. 772
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Hyra byggnadsställning i Fjälkinge

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Fjälkinge kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Fjälkinge istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Fjälkinge erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Fjälkinge från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Fjälkinge

I Fjälkinge finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Fjälkinge.

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Fjälkinge om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Fjälkinge.

I Fjälkinge fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Fjälkinge. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.