Byggnadsställning i Bjärred

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Bjärred - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Bjärred. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Bjärred när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Bjärred som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Bjärred. Nedan ser du vår lista över alla företag i Bjärred som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Bjärred

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Bjärred.

Skåne Hobby AB
Flädie Kyrkv. 2
237 91 Bjärred

Annons:

Hyra byggnadsställning i Bjärred

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Bjärred kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Bjärred istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Bjärred erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Bjärred från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Bjärred

I Bjärred finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Bjärred om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Bjärred.

I Bjärred fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Bjärred. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Skåne.
Annons: