Byggnadsställning i Linghem

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Linghem - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Linghem. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Linghem när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 6 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Linghem som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Linghem. Nedan ser du vår lista över alla företag i Linghem som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Linghem

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Linghem.

Carenta Industri AB
Skifferv. 1
585 63 LINGHEM


Heab Byggställningar AB
Skifferv. 1
585 63 LINGHEM


Klockners Maskingrävning AB
Göstad Västergård
585 62 Linghem


Ah Snörent AB
Öjeby 1
585 62 Linghem


Gregor Bygg AB
Kumla Gästgivaregård
585 63 LINGHEM


Håkan Hagel Maskingrävning
Kyrkebyv. 8
585 62 Linghem

Annons:

Hyra byggnadsställning i Linghem

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Linghem kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Linghem istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Linghem erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Linghem från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Linghem

I Linghem finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Linghem om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Linghem.

I Linghem fann vi sammanlagt 6 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Linghem. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Östergötland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.