Byggnadsställning i Kisa

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Kisa - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Kisa. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Kisa när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Kisa som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Kisa. Nedan ser du vår lista över alla företag i Kisa som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Kisa

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Kisa.

Kisa Grävservice KB
Föllingsö
590 39 Kisa


Jarlis Maskin AB
Kalmarv. 1
590 38 KISA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Kisa

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Kisa kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Kisa istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Kisa erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Kisa från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Kisa

I Kisa finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Kisa om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Kisa.

I Kisa fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Kisa. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Östergötland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.