Byggnadsställning i Boxholm

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Boxholm - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Boxholm. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Boxholm när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Boxholm som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Boxholm. Nedan ser du vår lista över alla företag i Boxholm som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Boxholm

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Boxholm.

UNIC AB
Sågv. 1
590 12 Boxholm


Sten Carlsson, Firma
Boxholms Säteri 6
590 16 Boxholm

Annons:

Hyra byggnadsställning i Boxholm

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Boxholm kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Boxholm istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Boxholm erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Boxholm från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Boxholm

I Boxholm finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Boxholm.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Boxholm om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Boxholm.

I Boxholm fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Boxholm. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Östergötland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.