Byggnadsställning i Borensberg

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Borensberg - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Borensberg. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Borensberg när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 2 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Borensberg som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Borensberg. Nedan ser du vår lista över alla företag i Borensberg som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Borensberg

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Borensberg.

Borensbergs Grävmaskiner HB
Ängg. 19
590 31 BORENSBERG


Baggorp Stall & Entreprenad HB
Kvarn 207
590 28 BORENSBERG

Annons:

Hyra byggnadsställning i Borensberg

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Borensberg kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Borensberg istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Borensberg erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Borensberg från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Borensberg

I Borensberg finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Borensberg.

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Borensberg om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Borensberg.

I Borensberg fann vi sammanlagt 2 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Borensberg. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Östergötland.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.