Byggnadsställning i Östansjö

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Östansjö - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Östansjö. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Östansjö när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Östansjö som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Östansjö. Nedan ser du vår lista över alla företag i Östansjö som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Östansjö

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Östansjö.

Le Alltjänst AB
Lindg. 12
694 72 ÖSTANSJÖ

Annons:

Hyra byggnadsställning i Östansjö

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Östansjö kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Östansjö istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Östansjö erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Östansjö från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Östansjö

I Östansjö finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Östansjö om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Östansjö.

I Östansjö fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Östansjö. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Örebro.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.