Byggnadsställning i Laxå

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Laxå - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Laxå. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Laxå när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Laxå som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Laxå. Nedan ser du vår lista över alla företag i Laxå som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Laxå

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Laxå.

Albins Maskinservice AB
Stavåna
695 91 LAXÅ

Annons:

Hyra byggnadsställning i Laxå

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Laxå kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Laxå istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Laxå erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Laxå från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Laxå

I Laxå finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Laxå om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Laxå.

I Laxå fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Laxå. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Örebro.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.