Byggnadsställning i Kopparberg

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Kopparberg - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Kopparberg. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Kopparberg när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 4 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Kopparberg som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Kopparberg. Nedan ser du vår lista över alla företag i Kopparberg som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Kopparberg

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Kopparberg.

Risåns Måleri & Färgstation AB
Ljusnarsv. 1
714 30 Kopparberg


Finnhyttans Åkeri & Grävmaskins AB
Länsmansv. 6
714 34 Kopparberg


Jansbecks Vtl & Transport
Kyrkogårdsg. 46
714 91 KOPPARBERG


S-E Hedman Schack & Planering
Lustiggårdsv. 3
714 32 Kopparberg

Annons:

Hyra byggnadsställning i Kopparberg

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Kopparberg kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Kopparberg istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Kopparberg erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Kopparberg från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Kopparberg om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Kopparberg.

I Kopparberg fann vi sammanlagt 4 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Kopparberg. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Örebro.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.