Byggnadsställning i Vittangi

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Vittangi - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Vittangi. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Vittangi när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Vittangi som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Vittangi. Nedan ser du vår lista över alla företag i Vittangi som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Vittangi

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Vittangi.

Vekab, Vittangi Entreprenad & Kross AB
Jämtlandsv. 21
980 10 Vittangi

Annons:

Hyra byggnadsställning i Vittangi

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Vittangi kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Vittangi istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Vittangi erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Vittangi från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Vittangi

I Vittangi finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Vittangi om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Vittangi.

I Vittangi fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Vittangi. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.