Byggnadsställning i Pajala

Annons:
Hyra eller köpa byggnadsställningar i Pajala - här guidar vi er till alla leverantörer och återförsäljare av byggnadsställningar i Pajala. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggnadsställning i Pajala när det är dags att t.ex. måla eller renovera fasaden på hus eller eller annan fastighet. Sammanlagt så finns det för närvarande 1 olika byggföretag och leverantörer av ställningar och byggställningar i Pajala som du kan ta kontakt med när du behöver en byggnadsställning i Pajala. Nedan ser du vår lista över alla företag i Pajala som arbetar med byggnadsställningar på något sätt.
Annons:

Byggställning i Pajala

Nedan ser du vår lista över alla företag säljer eller hyr ut byggställningar i Pajala.

Hll Hyreslandslaget Norra Norrland AB
Teknikv. 2 A
984 32 PAJALA

Annons:

Hyra byggnadsställning i Pajala

Om du inte planerar att regelbundet använda en byggnadsställning vid bygge, målning eller renovering i Pajala kan det vara smart att hyra byggnadsställning i Pajala istället. Flera av de företag som arbetar med byggställningar i Pajala erbjuder också uthyrning av byggställningar samt andra redskap. Tag kontakt med några av företagen i Pajala från listan ovan för att ta reda på deras utbud.

Byggställningsfakta om orten Pajala

I Pajala finns som bekant minst ett verksamt företag som arbetar med byggställningar, nedan hittar du en del generell information om Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här hittar du mer läsvärt om Pajala om du vill veta mer än saker relaterat till byggställningar i Pajala.

I Pajala fann vi sammanlagt 1 olika företag inom ställningar och byggställningar som du kan välja mellan när du vill köpa eller hyra byggställning i Pajala. Om du inge hittar något företag som passar dina behov inom byggnadsställningar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Norrbotten.
Annons:

Orter där du kan köpa och hyra byggnadsställningar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag där du kan köpa och hyra byggnadsställningar i Sverige.